ВИДЕО Актрисата Силвия Петкова в окото на бурята: Жестоко е, няма как да стигна за представление под тепетата

ВИДЕО Актрисата Силвия Петкова в окото на бурята: Жестоко е, няма как да стигна за представление под тепетата
A A+ A++ A

Хитовата актриса Силвия Петкова също е сред бедстващите на морето. Тя се намира в Синеморец и е блокирана заради бедственото положение, което кметът на община Царево Георги Лапчев по-рано днес обяви.

Тя се опитала да излезе от Синеморец, но обърнала още на първия км, заящото задръстването започвало от моста на река Велека.

"Тук наистина 20-и час не е спирало да вали. Всичко е под вода и все пак при мен е малко по-добре отколкото това, което видях, че се случва в Царево и Ахтопол", написа Силвия Петкова малко по-рано в инстаграм профила си.

Именно заради това, че е блокирана, представлението "Съседите отгоре", което трябваше да играе тази вечер в Пловдив, е отменено. "Съжалявам да го кажа, но заради мен и това положение представлението в Пловдив на "Съседите отгоре" тази вечер няма да се състои. В момента се опитваме да намерим нова дата", каза още тя в социалните мрежи.

"Надявам се всички, които са в евакуация в момента, да са добре. Вярвам, че екипите за реагиране ще отпушат пътя по най-бързия начин и всички, които бедстваме тук ще се справим някакси".

#Силвия Петкова #Синеморец #бедствие #природно бедствие

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници