Залози на Първа лига в Sesame онлайн: пазари, коефициенти и бонуси

Залози на Първа лига в Sesame онлайн: пазари, коефициенти и бонуси

51581 from Pixabay

A A+ A++ A

В сайта на Sesame се предлага секция със спортни залози, в която можете да откриете мачове от Първа лига на България. Операторът е обърнал специално внимание на родното първенство и е включил всички най-интересни мачове. По-интересното е, че се предлагат високи коефициенти, множество пазари и бонуси за играчите. Повече за тези предложения, ще прочетете в статията ни.

Какви пазари се предлагат за Първа лига в Sesame?

Ако разгледаме опциите за залози в Sesame онлайн, няма да останем разочаровани. За българското първенство са предложени разнообразни пазари, с чиято помощ коефициентите стават още по-високи. Играчите могат да залагат по стандартния начин за краен победител, но могат да поставят залог и за 1-ви гол, двоен шанс, брой голове, точен резултат и други.

В случай че искате да залагате с хендикап за вас е предложена и тази опция. При нея един от отборите получава изкуствена преднина, а вие решавате дали да заложите за него или против него. На разположение е и азиатски хендикап за по-напредналите играчи правещи прогнози.

Вие може да прогнозирате, как ще свърши първото или второто полувреме, да предвидите дали двата отбора ще отбележат или да използвате пазара равенство / няма залог. Наистина има голямо разнообразие от маркети за Първа лига на България, така че можете да ги разгледате.

Високи ли са коефициентите за Първа лига на България?

Коефициентите за Първа лига на България в Сезам, са над средното ниво. Ако ги сравним с други сайтове за залози ще установим, че няма съществени разлики. Още повече, че някои от по-напрегнатите мачове от шампионата идват с летящи коефициенти и завишени ставки. В зависимост от избраните пазари, стойностите могат да скочат допълнително и да печелите повече.

Вън от съмнение е, че Сезам бг дават добри коефициенти за българското футболно първенство. Това е и причината повечето играчи да предпочитат тази онлайн платформа, когато залагат на български отбори. В сайта има и други специални изненади, като бонуси и промоции за клиентите.

Какви бонуси има за Първа лига в Сезам бг?

На първо време трябва да споменем началния бонус, който е 100% до 250 лева + 50 лева под формата на безплатен залог. Тази оферта важи за новите клиенти, които депозират за първи път в сайта. Имайте предвид, че този бонус има своите правила за усвояване и разиграване на сумата.

Специално за Първа лига има отделен бонус, който представлява 10 лева под формата на безплатен залог. Бонусът е 50% върху депозита, така че ако депозирате 20 лева ще получите още 10 лева отгоре, с които да залагате на Първа лига. Тази промоция не се нуждае от превъртане, като вие можете да вземете чистата печалба от нея. Офертата важи само за българския шампионат.

Заключителни думи

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.



*Информация от партньор

#спорт #първа лига

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници