Кълцаната Дебора проговори за садистичната гавра: Кожата ми висеше от ръцете и краката (ВИДЕО)

Кълцаната Дебора проговори за садистичната гавра:  Кожата ми висеше от ръцете и краката (ВИДЕО)

Стоп кадър/YouTube/цанов напред и нагоре

A A+ A++ A

Дебора проговори за първи път пред камера за кървавото зверство с подробности във видео качено в Ютуб канала на ,,Цанов напред и нагоре".

Жертвата се е запознала с насилника си през септември миналата година в дискотека в Стара Загора. Това е родният град на момичето, там тя живее и учи. Георги Георгиев, обвинен, че причинил жестоките травми на 18-годишното момиче работил в нощния клуб като охрана, където двамата се видели за първи път. Той пускал младото момиче в бара още преди да е навършила пълнолетие, за разлика от нейните връстнички, на които е искал пари, за да влязат.

Георгиев работил незаконно, без договор по думите на момичето. Дебора никога не се е напивала, употребявала наркотици или дърпала балони, това се разбра от думите й във видеото. Майката на момичето показа отрицателен тест за наркотици направен ден след трагедията. ,,Винаги, когато ходя на дискотека си взимам вода и я държа в ръка през цялото време", твърди момичето.

Извършителят на жестокото насилие е пощипвал и флиртувал с непълнолетното тогава момиче. Самият той е поискал да й покаже документи за развод, след като Дебора е разбрала, че той има дете и жена. Георги я убеждавал, че се e развел. Тогава жертвата е била едва на 17 години, когато се е влюбила в него, потвърди и майката на момичето. Тя добави в интервюто пред Цанов, че Дебора го е обичала.

Дебора е била насилвана месеци наред с шамари и удари в корема, Георги й забранявал да носи клинове. Когато поглеждал през прозореца от дома й казвал ехидно ,,Няма да оцелeеш". ,,Крила съм синини с фон дьо тен от майка ми, когато ме душеше, веднъж припаднах, но той ми каза знам какво правя няма да умреш", през сълзи каза Дебора във видеото. ,,Никога не сме излизали публично освен, когато ходех да го виждам на работното му място. ,,Не съм ходила дори в дома му", разказва тя.

В деня на нападението, Дебора се прибирала от училище към вкъщи. Той й звъннал на домофона и тя попитала ,,кой е", първият път никой не се обадил. Вторият път, когато попитала ,,кой е", насилникът отговорил и тя му отговорила. През вратата се показала синя, медицинска ръкавица. Мъжът, който накълцал момичето бил с маска и държал макетно ножче. Първоначално Дебора си мислила, че приятелят й се шегува с нея, тъй като той самият знаел колко е страхлива тя, но когато вече си приближил към нея и я ударил с юмрук, оттам тя нямала спомен за нищо. Седяла на стълбите пред дома си, когато видяла много кръв, но не чувствала никаква болка, разказва във видеото.

,,Кожата ми висеше от ръцете и краката", каза тя. Зашили я в болницата 400 пъти без упойка, тъй като изгубила много кръв и имало опасност от сепсис.

Първите няколко дни гледала в една точка и видяла майка си как плача, Дебора искала само вода и храна. Първото нещо, което е казала, че иска да види майка си.

Нейна голяма подкрепа била бизнесдамата Мария Бонева, която преди години е обезобразена с киселина. Протестите и подкрепата към жертвата дават криле на 18-годишното момиче, това сподели майка й.

Дебора категорично заяви, че ако види Георги Георгиев ще му се усмихне точно така както той на камерите и ще го подмине.

В началото на август широк обществен отзвук предизвика случката от 26 юни, при която 18-годишното момиче било пребито, нарязано с макетен нож и остригано от 26-годишен мъж. Хиляди в цялата страна се събраха на протести с искане за справедливост.

Районният съд в Стара Загора този път остави в ареста Георги Георгиев по обвинение, че е заплашил с убийство 18-годишното момиче. Заплахите са били отправени от април до май тази година.

След последната петорна съдебно-медицинска експертиза, извършена в Пловдив, обвиненията срещу него станаха три – за двустепенна средна телесна повреда, за закани за убийство, и най-новото – за принуда, напочня "24 часа".



#дебора михайлова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници