Камикадзе си спретна гонка с ченгета в Благоевградско, блъсна патрулка, двама пострадаха

Камикадзе си спретна гонка с ченгета в Благоевградско, блъсна патрулка, двама пострадаха
A A+ A++ A

Двама полицаи са ранени след гонка на територията на областите Кюстендил и Благоевград, съобщиха от полицията в Кюстендил, предаде БГНЕС. Лек автомобил е причинил катастрофа в района между селата Нов чифлик и Багренци в събота.

Преди това водачът е шофирал рисково и не се е подчинил на подадените полицейски сигнали за спиране и проверка по пътя от Банско по Е79. Автомобилът навлязъл на територията на Кюстендилска област и поел в посока града, става ясно от съобщението на полицията.

Дежурните в областните дирекции в Благоевград и Кюстендил са били в непрестанна връзка. Оперативният дежурен в Кюстендил разпорежда изграждането на контролно-пропускателни пунктове. Водачът обаче продължава да не се подчинява на подаваните сигнали от полицейските служители и да шофира рисково, преминава през заграждения и шипове с висока скорост, удря служебен полицейски автомобил, а се блъска в крайпътно дърво.

41-годишният водач е изведен от автомобила, задържан е, предстои да му бъдат направени медицински преглед и изследвания в болница. Двамата полицаи са прегледани. Единият е със счупен пръст на единия крак и изкълчено рамо, другият е със счупен пръст на дясната ръка.

Започнато е досъдебно производство по случая, уведомена е прокуратурата, съобщават още от пресцентъра на ОД на МВР-Кюстендил.


Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници