Тъкър Карлсън: САЩ ще започнат война срещу Русия през 2024-а!

Тъкър Карлсън: САЩ ще започнат война срещу Русия през 2024-а!
A A+ A++ A

Администрацията на Джо Байдън ще започне война срещу Русия през 2024 г., за да запази властта. Това заяви известният американски телевизионен водещ Тъкър Карлсън. В същото време журналистът изрази съмнение, че САЩ ще успеят да спечелят тази конфронтация, пишат чужди агенции.

Администрацията на Джо Байдън няма представа какво прави. Джо Байдън не управлява държавата. Ще се бият с Русия. Следващата година ще има гореща война между САЩ и Русия. Не мисля, че ще спечелим. Но това е отделен анализ. Мисля, че това е политически въпрос. Те трябва да обявят режим на война, за да поемат военни правомощия и да спечелят.

Трябва да сте загрижени за перспективата за открита или външна война с Русия. Разбира се, ние финансираме техните врагове. Следователно сме във война с Русия. Но имам предвид открита битка с Русия, където казваме, че сме във война с Русия. Мисля, че това лесно може да се случи. И виждам истинска истерия. Те се убедиха, че нашият световен враг е Русия. И мисля, че наистина го мислят. Дори републиканците го мислят, каза журналистът.

Телевизионният водещ подчерта, че започването на военни действия с Руската федерация ще бъде политическа мярка за сегашните американски власти, която ще им позволи, използвайки военновременни правомощия, да запазят властта. Според него членовете на настоящата американска администрация са готови на всичко, за да попречат на бившия американски президент Доналд Тръмп да дойде на власт.

Те се страхуват, че ще бъдат преследвани, ако загубят.

Тъкър Карлсън обоснова своята увереност.

Вчера известният журналист взе дълго интервю с унгарския премиер Виктор Орбан. По време на разговора ръководителят на унгарското правителство изрази съмнения относно способността на Въоръжените сили на Украйна да победят руската армия, пише БЛИЦ.

#война #САЩ #Русия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници