Нинова към Борисов: Защо сега, смелчаго? Защо не, докато Петров беше жив?

Нинова към Борисов: Защо сега, смелчаго? Защо не, докато Петров беше жив?

ФБ/Корнелия Нинова

A A+ A++ A

"Само 24 часа след като потвърди, че е имало срещи между него, Алексей Петров и ПП, днес Борисов се отметна от това. И в същия момент казва: аз никога не лъжа. Пародия."

Това написа на страницата си във Фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова като коментар на думите на Бойко Борисов от вчера, че Алексей Петров е участвал при съставянето на правителството "Денков- Габриел". Днес Борисов каза, че Петров не е присъствал на срещата, само осигурил логистиката. Ето и още от думите на лидера на левицата:

Борисов над десетилетие е олицетворение на задкулисието и паралелната държава. И сам го призна. Докато от Денков и Габриел се провеждаха официални, за пред публиката, разговори за правителство, истинските, задкулисните договорки са направили сглобката. Класически пример на паралелна държава. И нейният баща е Бойко Борисов. Въпросът е докога ще му минават номерата? Как уж европейските хора Денков и Габриел ще приемат, че са били сламени човеци на конци, докато балканският мутренски и задкулисен сговор на Борисов е текъл? Това е въпрос и към европейските ни партньори.

И един въпрос към Борисов: защо сега, смелчаго? Защо не, докато Алексей Петров беше жив? След убийството му една седмица се кри в миша дупка. И накрая към народа: докога? Докога ще търпим тази гавра с народ и държава?

#Корнелия Нинова - БСП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници