Сираков обеща по 20 бона на калпак, ако Левски елиминира Айнтрахт

Сираков обеща по 20 бона на калпак, ако Левски елиминира Айнтрахт
A A+ A++ A

Футболистите на Левски ще бъдат допълнително стимулирани за реванша с Айнтрахт Франкфурт. Двубоят на „Дойче Банк Парк“ е в четвъртък от 21:30 часа. "Сините" ще получат по 20 000 лева на човек, ако успеят да отстранят орлите и влязат в групите на Лигата на конференциите.

Това е било съобщено на футболистите от ръководството на клуба, а от "Герена" ще вземат и сериозни постъпления от достигането до плейофа и приходите от домакинските мачове, пише Тема спорт. "Сините" са на гребена на вълната и шефовете са решили да развържат кесиите, ако отборът направи мечтания пробив и влезе отново в групи на евротурнир от сезон 2010/11. Бонусите ще бъдат взимани както от основните играчи, така и от футболистите, които по-малко получаваха игрови минути и юношите.

Наред с приходите Левски отнесе и сериозни глоби от участието си в турнира. До момента клубът бе санкциониран общо с 80 000 евро след двубоите със северномакедонския Шкупи.

От началото на юли, има нов финансов правилник на "Герена" за този сезон. Относително ниските за нивото и претенциите на Левски заплати на футболистите ще бъдат компенсирани със солидни премии. Изплащането на финансовите стимули ще бъде подписвано от изпълнителния директор Даниел Боримиров след съгласуване със собственика Наско Сираков.

Така стана и миналата пролет, когато сините триумфираха с Купата на България. Тогава освен финансова награда от клуба левскарите напълниха джобовете и след допълнителни премии от ПФЛ и спонсорите си.

#Левски #"Левски" #Левски София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници