Дете на 6 изскочи внезапно пред ТИР и бе смазано, тумба роми линчува до смърт шофьора

Дете на 6 изскочи внезапно пред ТИР и бе смазано, тумба роми линчува до смърт шофьора
A A+ A++ A

Седем души от ромски произход са арестувани заради изключително тежък инцидент в сунгурларското село Прилеп, при който при саморазправа бе убит шофьор на камион, прегазил 6-годишно дете. Задържаните са от село Градец и са роднини на починалото момченце, съобщи старши комисар Емил Павлов, директор на полицията в Бургас.

Смята се, че момченцето внезапно е пресякло платното за движение малко след 15 часа. Камионът го е блъснал и убил на място.

Към мястото на инцидента се отправили близки роднини на момченцето, които празнували в близост Богородица по стар стил.

По думите на спътник на водача на камиона с него започнала саморазправа. Свидетелят успял да избяга и е откаран със случаен транспорт извън с. Прилеп, откъдето успява да сигнализира на тел. 112 за осъществените действия.

Дошлите на място полицейски служители само са констатирали смъртта на 57-годишния водач, който буквално бил смазан жестоко от бой от побеснялата тумба. Малкото име на човека, който е нанасял най-яките удари и се счита, че е убил тираджията е Кольо.

По случая е образувано досъдебно производство. Извършен е оглед и са проведени процесуално-следствени действия за установяване на причините за смъртта на водача.

До приключване на огледа пътят през Ришкия проход снощи бе затворен, но вече е възстановен.

#тираджия #тумба роми #село Прилеп #смазано дете

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници