Седмичен хороскоп до 3 септември

Седмичен хороскоп до 3 септември

unsplash

A A+ A++ A

Овен 21 март – 20 април

Започнете с най-важното, уредете базовите проекти и начинания и гледайте до обед да приключите с отговорностите. Следобед с навлизането на Луната в Козирог родените в първата декада ще търпят лишения, ще бъдат поставени в неприятни положения и е добре да не рискуват излишно и да не се занимават с важни професионални дела. Ограничете контактите. До обед на 26-и късметът е с вас, всичко може да уредите. Следобед сте в рисков период. На 27-и Марс навлиза в конфликтните ви Везни и заедно с Луна от Козирог са в тежък аспект със Слънцето на родените до 1 април. На 28-и не уреждайте имотни сделки. Каквото започнете на 29-и, ще бъде посечено. Секновене е, отсичане главата на Йоан Кръстител. 31-ви е слаб, а 1-ви вдъхновен с емоции.

Телец 21 април – 20 май

С действията си в този ден имате възможност да се окопаете и разширите на нови територии. Не отклонявайте покани и сами поканете тези, които може да са ви от полза в работата и в живота. Ден на базовите проекти. Добре е да се правят ремонти, да се започне градеж на нова дейност и на нови отношения. Създадените връзки ще са с голяма перспектива, ще ви носят защити и обезпечение. На 26-и се отварят възможности, които ще донесат ползи в следващите два дни. Нищо да не се отказва. На 28-и длъжници ви се издължават, но на 29-и всичко предприето ще тръгне наопаки, ще се провали и ще носи само разходи. Денят се свързва с отсичането главата на Йоан Кръстител. На 30-и действайте самостоятелно. На 31-ви печелят хората със самочувствие. На 1-ви с всеки ще се разберете.

Близнаци 21 май – 21 юни

Родените в третата декада се изправят пред невъзможен избор. Луната ви гледа в опозиция от знака на Стрелеца. Някои пътища ще се затворят, ще се наложи да планирате и организирате нещата наново, но вечерта ще е приятна и разтоварваща. Днес може да намерите мястото и обекта, на който ще се разположите и работите. Дано е повече за удоволствие, но и работата няма да ви се размине. 26-и е ден за активен отдих, а не за активен бизнес. Вечерта ви се обаждат с предложения, които ще ви насочат към строителни и обновителни действия. 27-28-и носят късмет и придобивки. На 29-и нищо важно да не се започва. На 30-и до обед постигате максималното, но след това навлизате в рисков период. На 31-ви позволявате да ви извадят от играта, а на 1-ви правите жест, който не се оценява.

Рак 22 юни – 21 юли

За вас този ден има своята светла и тъмна половина. До обед нещата се подреждат, радвате се на разбиране и внимание. Пътувайте по-рано, не отлагайте срещите си, ако искате да доминирате. С напредването на деня ще почувствате някакво напрежение и противопоставяне. Трудно ще се разберете с близките дори по маловажните въпроси, а на важните направо се зацикля. На 26-и важното свършете до обед, след това Луната навлиза в знака на опозицията ви Козирога и в отношенията ви ще се появи дистанцираност. От 27-и Марс навлиза в нехармоничните ви Везни и в живота ви се появява неприятен дразнител. 28-и е ден на притискане по всички линии, а на 29-и темпото и амбициите трябва да се намалят. На 30-и водете преговори, на 31-ви и 1-ви късметът е с вас.

Лъв 22 юли – 22 август

Какъвто и проблем да се появи, днес ще го разрешите. Пътувайте, водете преговори по имотни и наследствени дела, осигурете си ново убежище и позиция. Всичко, което постигнете и уредите, ще стане база, на която ще се развивате и надграждате в бъдеще. Семейството нараства, не оставяйте неразрешени проблемите в любовта. Венера върви ретроградно в Лъв и ви връща към стари връзки. 26-и е денят на феникса, стари връзки се възраждат. На 27-и участвайте в състезания и конкурси, ще водите в играта на всички нива. На 28-и длъжниците се издължават, правят се услуги и жестове на внимание. Предприетото на 29-и с голяма амбиция ще се провали. На 30-и влизате в ролята на шефа, събирате екипа. На 31-ви действате от позиция на силата. 1-ви носи лично вдъхновение.

Дева 23 август – 22 септември

Днес Луната от Стрелец е в конфликт с Меркурий от Дева. Ще се наложи да зарежете своите задачи и приоритети, за да се погрижите за чуждите. Може да се променят плановете ви за пътуване и да се окажете на съвсем друго място. Постарайте се да реагирате изпреварващо на променящата се обстановка. Оставяте една база и позиция, за да се окопаете или внедрите на друга. На 26-и правите услуги и участвате в ремонти. Важните преговори оставете за следващите дни. На 27-28-и Луната от Козирог и планетите от Телец образуват стимулиращи аспекти към Девата. Всичко предприето ще се уреди и ще носи ползи в бъдеще. На 29-и големите ви амбиции ще се провалят. Не искайте много. 30-и е ден за работа в екип. На 31-ви и 1-ви ще водите битки за постове, позиции и пари.

Везни 23 септември – 22 октомври

Свършете важното лично за вас сутринта, за да имате възможност следобед да обърнете повече внимание на исканията и нуждите на близките. Луната навлиза в конфликтния ви Козирог и до понеделник ще водите битки за позиции и бизнес интереси. Днес може да намерите тайни източници на сила и информации, които помагат да парирате конкуренцията, но някой прекратява почивката си. На След това навлизате в тежък период до 29-и. От 27-и Марс навлиза в знака на падението си и ви кара да се държите излишно агресивно. Помнете, любовта, а не агресията е вашето оръжие. На 28-и не преговаряйте по имотни дела. 29-и посича всяка амбиция. На 30-и постигате максималното и на 31-ви поставяте ултиматуми. 1-ви е балансиран и ведър.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес всеки на своето ниво може да намери тайни и явни източници на сила, ресурси и любов. Не пренебрегвайте нито една възможност, но и не искайте много. Съдбата ви дава достатъчно и то точно това, от което се нуждаете. Ден на феникса, възкръсват от пепелта на забравата стари връзки или възможности, които сте пренебрегнали като вариант. Добре е за начало на ремонти. Ако на 26-и започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока и се вслушвайте в желанията на тялото и душата. На 27-и постигате нещо желано отдавна, постарайте се. 28-и е ден за благотворителност. На 29-и нищо амбициозно да не се започва, ще се провали. 30-и е ден на колективни игри. На 31-ви се очертават сблъсъци на амбициите. 1-ви е ден на победа.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Предприетото днес стабилизира и укрепва семейните и приятелски връзки, води ви в посока на личната ви мисия и амбиция. Възраждат се и отношения, които отдавна сте посипали с пепелта на забравата или нямате надежда да се променят. Ден на феникса, всичко е възможно, може да започнете отначало и да си дадете втори шанс. Започнете и изграждането на новия си дом. На 26-и тръгвате успешно в тази линия на действие и поведение, която е важна за бъдещето ви. 27-и е силен в юридически план, споразуменията ви с някого ще са дълготрайни. 28-и изисква от всеки от нас жестове на любов и признателност. Смирете страстите. На 29-и нищо важно да не се започва, амбициите ви се подсичат. На 30-и правите силен ход и печелите максимално. 31в-и и 1-ви са рискови.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес може да започнете ремонтни и строителни дейности, да привлечете подкрепа и финансиране, и да намерите терена, на който да се установите и да се чувствате комфортно. На първо място са семейните ценности, приятелите да почакат. Представете си с подробности това, което искате да постигнете като дизайн и оформление или като начин на живот и действайте активно в тази посока. С навлизането на Луната в Козирог навлизате в силен период. Ще определяте правилата, но още утре навлизащият Марс във Везни ще контрира действията ви и ще вкара агресивен елемент в отношенията. На 28-и смирете амбицията, а на 29-и нищо важно не стартирайте. На 30-и влизате в нов екип и намирате средата, в която да се чувствате добре приети. 31-ви застопорява, а 1-ви сближава.

Водолей 21 януари – 18 февруари

Днес се включва каналът на кармичната родова памет. Пътувайте към родните места и планирайте срещи с новите хора, които влизат в семейството ви. Срещнете се със сватовете, подновете роднински връзки и разрешете имотен спор. Неудобствата лесно се изглаждат. Проявете добронамереност и разбиране, денят е добър и за начало на ремонтни и строителни дейности. 26-и е ден за пътуване и подновяване на контакти. От 27-и навлизащият Марс в хармоничните ви Везни ви активизира, привличате нови партньори. 28-и ви вкарва в спонсорска програма. Някой ще се погрижи за нуждите ви, а и вие правите жестове. На 29-и смирете амбицията и нищо не започвайте. 30-и изравнява силите в юридически план. На 31-ви успехът е за работещите в екип. 1-ви е вдъхновен.

Риби 20 февруари – 20 март

Ден за пътувания и обмен на информации. Посетете близки и роднини, преговаряйте, търсете пътя на помирението и компромиса, направете отстъпки. Родените в третата декада са в рискова позиция, но още утре поне една грижа ще изчезне. Марс ще навлезе във Везни и вече няма да ви е в опозиция. Ще намерите нужния подход в една трудна ситуация и ще разрешите споровете. 26-и е ден на феникса, подновете стари контакти и отношения. Родените в третата декада трудно правят компромиси. От 27-и Марс вече не ви гледа в опозиция, поне един дразнител изчезва. На 28-и намирате подходящата за вас среда, започвате и нов проект. На 29-и е нужно смирение, амбициите ни провалят. На 30-и важното уредете следобед. 31-ви е рисков. На 1-ви някой създава шедьовър.

Неда Иванова, "Телеграф"

#седмичен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници