4 жертви за денонощие взе коварното августовско море

4 жертви за денонощие взе коварното августовско море

Pixabay

A A+ A++ A

Коварното августовско море взе четири жертви за по-малко от денонощие по Южното Черноморие, алармират от полицията. И уточняват, че повечето инциденти са свързани с несъобразяване с изискванията на спасителите да не се влиза във водата при червен флаг.

Около 7,52 ч. на 25 август, на плажа пред х-л ”Вянд” в Слънчев бряг, до пост 6, в тежко състояние от морето е изваден 54- годишен румънски турист, който въпреки оказаната му медицинска помощ починал.

В 05.00 днес в районното полицейско управление Несебър е получено съобщение за това, че на кея на северна крайбрежна алея, срещу цирк “Балкански”, от морето е изваден удавен мъж, български гражданин на 29 г.

Около 10.30 ч. днес, на плаж "Юг" в Китен, в района на спасителен пост 2 от морето е извадена около 60-годишна удавена жена с неустановена към момента самоличност.

Три минути по-късно на Северния плаж в Слънчев бряг, до спасителен пост 13 от морето е изваден удавен руски гражданин.

Областната дирекция на МВР Бургас призовава за по-голямо внимание към плажната сигнализация и къпането в августовското море. Това важи особено за деца и при влизане в морето с надуваеми съоръжения/, заяви говорителят на полицията Цветелина Рандева.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници