Любена Павлова: Пепи Еврото си е жив и здрав, разбрал се е със Сарафов! Върна ми и детето

Любена Павлова: Пепи Еврото си е жив и здрав, разбрал се е със Сарафов! Върна ми и детето
A A+ A++ A

Колегите от сайта "Афера" пуснаха снимки на Любена Павлова с детето й, което беше отвлечено от бившия й мъж - митичния Пепи-Еврото. След кадрите Любена сама потърси Афера и разказа какво точно се е случило:

„Е, хубава работа, три седмици го крих детето и вие го извадихте наяве!…“.

Това ни е работата, и обяснихме, и попитахме Любена как така детето и се появи изведнъж, при положение, че бе взето от Пепи Еврото при бягството му от България след проведена прокурорска акция срещу него и никой не знае от правораздавателните органи, или поне се правят, че не знаят.

„Преди 3 седмици Пепи Еврото ми върна детето! Стана като на филм, както по филмите става! Иди тук, иди там, и ми го върна, като на филм! Той се обади и ми го върна…“

АФЕРА попита Любена как така е върнато като на филм, и това означава ли, че изобщо не е напускало България:

„Ами там, неговите /б.р. – хората на Пепи Еврото/, го върнаха и беше наистина като на филм – иди тук, иди там… От тогава го крия и снощи за първи път го изведох на ресторант и една ме снима…“.

АФЕРА попита Любена знаят ли правораздавателните органи – МВР и прокуратурата за връщането на детето:

„Знаят, разбира се, че знаят! Казала съм…“.

АФЕРА: Е, в такъв случай как така не знаят къде е Пепи Еврото и не успяха да заковат поне хората, които са връщали детето след като ти е се обадил, че го връща?

Любена: „Той себе си не може да гледа, че детето… Разбрал е, че не може да го гледа и ми се обади, че го връща… Не знам какво правят МВР и прокуратура, Сарафов явно се е разбрал с Пепи Еврото и сега искат мен да ме сготвят… „

АФЕРА, която единствена не се поддаде на фалшивата контролирана новина, пусната от Фрог нюз, че Пепи Еврото е умрял: Значи излиза, че никакъв инфаркт не е получил Пепи Еврото?!

Любена: „Той получава инфаркт от три месеца насам все, но си е жив и здрав!“

#Любена Павлова #Пепи Еврото #Борислав Сарафов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници