Официално! БСП и Левицата заровиха томахавките и издигнаха Ваня Григорова за кмет на София

Официално! БСП и Левицата заровиха томахавките и издигнаха Ваня Григорова за кмет на София
A A+ A++ A

Ваня Григорова официално обяви кандидатурата си за кмет на София. Номинацията ѝ е подкрепена от БСП-София и „Левицата!“.

„Факт е, че от 33 години София се управлява от десни партии и всички виждаме в какво състояние се намира. Непрекъснато си говорим за ремонт на ремонта, че не достигат средства за леви политики, това трябва да спре”, коментира Григорова. Тя обясни, че е време да се преразгледат концесиите и да се премине към защита на трудещите се хора.

“Познавам проблемите на общината, които се отразяват най-сериозно на труда на хората”, подчерта кандидатът за кмет на „Левицата“ и БСП – София.

„Имаме обща цел – целта е първо да има представителство на обикновените хора в институциите и в управлението. Към момента милионерите са тези, които могат да си купуват закони и благоволението на управляващите, а обикновените хора често се чувстват нечути. Другата причина, поради която се съгласих да приема това предизвикателство, е фактът, че от 33 години София се управлява от десни партии, отбеляза Григорова.

Мотото на предизборната кампания на Ваня Григорова е „София за всички“, стана ясно още от пресконференцията.

На пресконференцията бе представен „Манифест за един демократичен град“, подписан от Ваня Григорова.

#Ваня Григорова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници