Морето и скалите в Ахтопол направили главата на удавника Милен на пихтия

Морето и скалите в Ахтопол направили главата на удавника Милен на пихтия
A A+ A++ A

Милен Христов Станчев, чието тяло изплува вчера край Ахтопол, имал множество наранявания по тялото. Главата му буквално е била на пихтия, пише Флагман.бг, позовавайки се на източници, които се опитват да разберат убит ли е той.

Инцидентът разтърси морския град вчера.

По непотвърдена информация, 32-годишният мъж е от град Пордим, област Плевен. Той бил нискоквалифициран работник в хотел в Ахтопол. Във вторник вечерта отишъл на Северния плаж в града, за да пие бири.

Източници твърдят, че прекалил с алкохола, напил се до безпаметност и влязъл в морето да се къпе. Предполага се, че морето много бързо го е погълнал, въпреки че умеел да плува.

„Много е бил пиян, не можел да се контролира, едва ли се е задържал във водата няколко минути“, казаха запознати.

Колегите му сутринта рано са разбрали, че нещо лошо се е случило с Милен, тъй като е трябвало да започне работа в 5 часа, но той така и не се появил. Не отговарял и на телефонните обаждания. За него било необичайно да закъснее.

Малко след 07:30 ч. спасителите на плажа преди смяната забелязали тяло на мъж да плува във водата около скалите на Северния плаж. Веднага се обадили на тел. 112. Тялото му е издърпано, извикани са и полицаи за оглед заради нараняванията по тялото.

„Главата му е била разбита, имало множество синини по ребрата, торса и ръцете“, каза запознат.

Заключението на съдебния лекар е категорично, че това не са следи от насилие. Цяла вечер тялото му се е блъскало в скалите. Лекарите буквално не можели да преброят счупванията и нараняванията му.

#удавник #Ахтопол

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници