Съпругът на биографката на шефа на ЦРУ знаел за аферата им от година

Съпругът на биографката на шефа на ЦРУ знаел за аферата им от година
Паула Бродуел и съпругът й Скот Бродуел. Снимка: dailymail.co.uk
A A+ A++ A

Изповед, озаглавена „Любовникът на жена ми" вероятно е изпратена от съпруга на Паула Бродуел - биографката на директора на ЦРУ, която, след разследване на ФБР, се оказа и негова любовница.

Генерал Дейвид Петреъс се оттегля от поста си на шеф на агенцията, след като аферата му става публично достояние.

Писмото е изпратено през юли до журналиста, даващ съвети на читателите си, Чък Клостерман в „Ню Йорк Танмс", информира Би Би Си.

В писмото пише, че Паула Бродуел има връзка с човек от изпълнителната власт, чиято роля е да оглавява проекти, наблюдавани в световен мащаб и демонстриращи американското лидерство.

Съпругът пише още, че се е виждал няколко пъти с въпросната фигура. Той е наблюдавал аферата през последната година, като също се е възползвал от щедроста на любовника на жена си.

„ Той се занимава с нещо, което е моята страст и е най-подходящият човек за работата", пише мъжът, притеснявайки се, че аферата стане публично достояние, което би причинило „огромно разсейване, оказващо неблагоприятно въздействие" върху неговите усилия.

„Моят въпрос е: Дали да оповестя за тази изневяра и да приключа със случая или да страдам мълчаливо в продължение на година или две – времето, което е нужното проектът ми да успее? Дали да бъда „верен на сърцето си" и да се оттегля от тази отчайваща ситуация, оставяйки всичко зад себе си?", пише още в писмото.

За адресат на писмото се спряга съпругът на Паула Бродуел, Скот Бродуел, които е специалист по радиотерапия. Двойката има двама синове - Лусиен и Ландон.

#оставка #любовна афера #шеф на ЦРУ #ЦРУ #Дейвид Петреъс #биограф #Паула Броудуел #писмо #журналист

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници