Снахата на Доган изтри снимките със сина му Демир и отсече: Не мисля, че един мъж струва достатъчно, за да има две жени

Снахата на Доган изтри снимките със сина му Демир и отсече: Не мисля, че един мъж струва достатъчно, за да има две жени
A A+ A++ A

Снахата на почетния председател на ДПС Ахмед Доган — милионерската наследница Памела, съпруга на сина му Демир и щерка на футблния агент Николай Жейнов, се покри в Гърция. Това издава една от последните нейни снимки публикувани в социалните мрежи, писа "Галерия“. След публикацията тя изтри всички фотоси от профила си и смени името си.

В момента брюнетката, която има две деца от Демир — Адмир и Ноел, е почти неоткриваема. "10. 13. 23. 28“ е името на иначе официалния й акаунт в Инстаграм. Не е ясно кое и как я е провокирало да контрира начините за връзка. Според мнозина е възможно това да бъде семейна дрязга, тъй като първо премахна сантименталните кадри с любимия, а след това — всички останали.

Една от историите, достъпна единствено в рамките на 24 часа, гласи: "Не мисля, че един мъж струва достатъчно, за да има две жени. И не вярвам, че една жена струва толкова малко, за да бъде втората". Цитатът на Мерилин Монро се появи в началото на месец август преди поредицата от общи почивки, затова последователите предположиха, че е хубава мисъл, успяла да я впечатли.

#демир доган #Ахмед Доган

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници