Резил! Подпийналата княгиня Калина се блъсна в стена и се опита да избяга! (ОБНОВЕНА)

Резил!  Подпийналата княгиня Калина се блъсна в стена и се опита да избяга! (ОБНОВЕНА)

ДАВИД НИВИЕР, ЛИЧЕН АРХИВ НА КАЛИНА, САЙТ KINGSIMEON.BG

A A+ A++ A

Дъщерята на Симеон Сакскобурготски Калина е катастрофирала с 1,5 промила алкохол в кръвта в Боровец и се е блъснала в стена. След инцидента е опитала да избяга.

Това научи "24 часа" от свои източници в МВР.

По първоначална информация Калина е спряла на паркинга на хотел, за да си вземе храна от ресторанта. На тръгване обаче е тръгнала назад и се е ударила в бариерата и стената.

За малко щяла да блъсне и мъж, който бил на паркинга. Княгинята опитала да избяга, но служители на хотела я спрели.

При инцидента никой не е пострадал, но са нанесени материални щети, допълва dnevnik.bg.

В бюлетина на МВР се съобщава за ПТП в Боровец. "Към 15.20 часа е подаден сигнал за самокатастрофирал лек автомобил на изхода от паркинг на хотел в Боровец. Отзовалият се незабавно на място автопатрул установил водача - 51-годишна жена, като след направен тест с техническо средство пробата отчела над 1,2 промила алкохол. Жената ще бъде придружена до болнично заведение за даване на кръвна проба.

Работата по пълното документиране на случая продължава. "

В сряда певицата Белослава бе обвинена, че е карала след употреба на алкохол. Това бе последния случай, при който публична личност бе хваната да шофира в нетрезво състояние. Тогова проверката бе отчела 1,25 промила алкохол в кръвта.

Калина е единствената дъщеря на цар Симеон и царица Маргарита. Княгинята, която е силно свързана с България, избира да се премести със семейството си за постоянно тук след 12 г. в Мароко. Тя единствена от всички царски деца има български паспорт, знае родния език на баща си и живее у нас, затова е и неговата любимка. В България тя се ожени за любимия си Китин Муньос, тук се роди и синът им Симеон-Хасан, който притежава имат в Боровец.

Преди години най-големият ѝ брат - княз Кардам, катастрофира и почина след като прекара седем години в кома.

#княгиня Калина

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници