Какво ядат рускините за красиви и стегнати гърди?

Какво ядат рускините за красиви и стегнати гърди?

pixabay

A A+ A++ A

Всяка жена мечтае за перфектни форми. Диетологът и член на IFM USA Institute of Functional Medicine Йоланта Лангауер разкри какво хапват рускините, за да имат красиви гърди.

На първо място, експертът обърна внимание на костния бульон и вътрешностите. Според нея те съдържат колаген и еластин – необходимите вещества за поддържане еластичността на млечните жлези. Освен това тя посъветва в ежедневната диета да се включат риба, немазно месо и яйца, пише jenata.blitz.bg.

Лангауер също отбеляза, че с възрастта количеството на естроген в женското тяло намалява. Това явление причинява сухота на кожата и провокира появата на стрии. В тази връзка се препоръчва да се ядат здравословни мазнини, които могат да бъдат намерени в маслото, мазната риба, яйчните жълтъци, ядките и авокадото.

В допълнение, плодовете, зеленчуците и подправките ще помогнат за подобряване на външния вид на гърдите. В последния случай трябва да наблегнете на градински чай, канела, куркума, анасон и копър.

През юли майсторът на спорта по художествена гимнастика Лайсан Утяшева разкри начини за увеличаване на гърдите без пластична хирургия. Телевизионната водеща каза, че правилното бельо ѝ помага визуално да подобри външния си вид.


#Русия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници