Кулагин замеси Тони Стораро в гей скандал

Кулагин замеси Тони Стораро в гей скандал

инстраграм

A A+ A++ A

Тони Стораро разкри, че възнамерява да съди Валентин Кулагин. Причината е, че преди седмица гримьорът разкри в скандално видео в TikTok профила си, че колегата му Цецо Андреев е правил орална любов на поп-фолк певеца. Според него това се е случило през лятото на 2019 на снимачната площадка на видеоклипа към песента му "Кома".

"Той това Цецо си го разказва навсякъде, аз от него го знам! Едва ли би излъгал", каза устатият гримьор в социалната мрежа.

"Аз съм на 47 години, имам деца и внуци и хич не ми е смешно", отсече Тони Стораро пред в. "Уикенд". Той заяви, че нито дума от това не е вярно и вероятно ще заведе дело за клевета срещу Валентин, ако не му се извини официално.


"Не знам как може да се лъже така! Това момче – Цецо Андреев, гримираше момичетата в клипа, мен също ме гримира, за да не лъщя на камерата. Той ми се обади преди дни, също е много възмутен и се кълне, че не е казвал такива глупости, просто защото това не е истина. Явно всеки се стреми да се прави на известен с цената на всичко, измисляйки си какви ли не щуротии. Хич не ми е смешно, аз съм мъж на 47 години, уважаван от хората, със съпруга, с деца и внуци... Посъветвах се с адвокат и сигурно ще го съдя този Кулагин. Щом ще лъже така нагло, за да се прави на интересен, сега ще си плаща", заяви поп-фолк звездата.

Той допълни, че свидетели в съда ще му бъдат както Цецо Андреев, така и хора от екипа на видеоклипа.

#Тони Стораро

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници