Фенове на ЦСКА счупиха вратите на Армията и надраскаха на съблекалнята "Срам и позор"

Фенове на ЦСКА счупиха вратите на Армията и надраскаха на съблекалнята "Срам и позор"
A A+ A++ A

Фенове на ЦСКА са счупили вратите на един от терените пред стадион "Българска армия" и са изписали със спрей на вратата на съблекалнята на „червените“ „Срам и позор“, съобщиха от БТА. Протестната проява идва в часовете след тежката загуба от Лудогорец в Разград с 0:3.

Феновете на "червените" недоволстват от поредното бездушно представяне на отбора, който допусна трето поражение и има само два отбелязани гола в първите си шест официални мача през сезона, в които постигна само един измъчен успех в шампионата срещу новака в елита Крумовград с 1:0 в столицата.

Запалянковците на ЦСКА бяха крайно разочаровани след отпадането от румънския Сепси с общ резултат 0:6 във втория квалификационен кръг в на Лигата на конференциите, а напрежението се засили след равенството 1:1 срещу Славия за първенство на "Българска армия" миналия уикенд.

Поражението от Лудогорец и най-вече поведението на футболистите на "армейците" в Разград, обаче, е преляла чашата на търпението на ултрасите. Запалянковците настояват ръководството на клуба да вземе спешни и адекватни мерки, за да спре пропадането на отбора.

#ЦСКА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници