Манчини загърбил родната Италия заради баснословна оферта от саудитците

Манчини загърбил родната Италия заради баснословна оферта от саудитците
A A+ A++ A

Започнаха да се появяват подробности за предложението от Саудитска Арабия към Роберто Манчини да стане новият старши треньор на Саудитска Арабия след новината за оставката му като селекционер на националния отбор на Италия в неделя следобед. Според съобщенията на Джанлука Ди Марцио, саудитската федерация ухажва Манчини от доста време и че тяхната оферта, която може да бъде официално оформена през следващите дни, е такава, която трудно ще бъде отхвърлена.

Смята се, че на Манчини ще бъдат предложени 18 милиона евро на година, за да заеме овакантената позиция като старши треньор на Саудитска Арабия. Информации от други медии сочат, че на Манчини ще бъде предложен тригодишен договор, което означава, че той може да прибере 54 милиона евро за този период, ако остане на поста за целия контракт.

Постоянният пост беше заеман последно от Ерве Ренар до март 2023 г., кно той напусна, за да поведе Франция на Световното първенство за жени това лято. Оттогава Саад Ал-Шехри действа временно като треньор на Саудитска Арабия.

#Роберто Манчини

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници