Слави: И големите батковци, и малките мишоци не са разбрали, че народната любов е като атомна бомба

Слави: И големите батковци, и малките мишоци не са разбрали, че народната любов е като атомна бомба
A A+ A++ A

От няколко дни си задавам въпроса: Aбе тези от некоалицията защо искат да местят Парламента? Всъщност, некоалицията се страхува от народната любов.

Това написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в своя фейсбук профил.

"Сегашният Парламент е уязвим, стои гордо и самотно на жълтите павета и отвсякъде може да влезе народна любов. Пример 1997 година - правителството на Жан Виденов. Докато бившият партиен дом е добре защитен отвсякъде и може лесно да бъде охраняван от малко полиция. Има 4 изхода и евентуално подземни, но за тях само съм чувал, не съм сигурен", написа още Трифонов.

"Но, така или иначе, сградата е добре охранявана, депутатите могат лесно да бъдат изведени от там, журналистите са натикани в една кочина с телевизори, така че най-вероятно се е случило следното: големите батковци от ГЕРБ и ДПС са извикали малките мишоци от ПП и ДБ и са им казали: “Мишоци, вие нямате опит с народната любов, но ние имаме и за това е най-добре да бъдем добре защитени.” И хоп, местим Парламента", коментира лидерът на "Има такъв народ".

"Малките мишоци са послушни. Само дето и големите батковци, и малките мишоци не знаят и не са разбрали, че народната любов е като атомна бомба. Решат ли хората да те обичат, няма да ги спре бял автобус, сграда или каквото и да било и те ще те докопат и ще те любят до скъсване. Стига да пожелаят, разбира се", гласи още постът на Трифонов. По думите му от местенето на Парламента няма голям смисъл освен този, че от некоалицията ще се изсмеят в лицето на журналистите.

От 1 септември Народното събрание ще заседава в сградата на площад Александър I №1 (бившия партиен дом), заяви миналата седмица председателят на парламента Росен Желязков. Той обясни на журналисти как ще протичат пленарните заседания през есенната сесия на Народното събрание.



#Слави Трифонов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници