Слави изригна: Тото е мръсник, защото се смее на Тити, а Никола Минчев и Росица Кирова може да се смеят безпроблемно на глупостите на Рашидов?

Слави изригна: Тото е мръсник, защото се смее на Тити, а Никола Минчев и Росица Кирова може да се смеят безпроблемно на глупостите на Рашидов?

7/8 тв

A A+ A++ A

"Вежди Рашидов вече не е депутат. И така е правилно. Защото, когато си народен представител трябва да внимаваш какво говориш и как се държиш, защото представляваш хората, които са те избрали и носиш морална отговорност за това. Морал бе, морал. Едно състояние, твърде чуждо на една не малка част от нашите народни представители. И като говорим за морал, и фактът, че Вежди Рашидов вече не е депутат, Никола Минчев и Росица Кирова защо все още са? Те седят и се хилят одобрително, на това, което говори Вежди Рашидов. Значи са съгласни, забавно им е и дори смешно. Тогава защо още не са си подали оставката?"

Това написа в своя фейсбук профил лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов във връзка с изказване на Рашидов, което в понеделник предизвика голямо обществено недоволство на фона на протестите срещу домашното насилие и в подкрепа на 18-годишното момиче от Стара Загора, обезобразено с макетно ножче от приятеля си.

"Значи Тото, който слуша как Тити Папазов говори за това как е обръснал главата на едно момиче, Тото дори го извика прокуратурата на разпит и публичното пространство го смачка, защото слуша глупостите на Тити Папазов и се смее. А Никола Минчев и Росица Кирова може да слушат и да се смеят на глупостите на Вежди Рашидов, но за тях няма проблем. Тото е мръсник, а Никола Минчев е веселяк. Защо единия трябва да бъде смачкан, а за другия няма проблем?", написа още Трифонов.

"Този двоен стандарт е отвратителен и единственият смисъл да пиша всичко това е, защото съм сигурен, че има много хора, които правят разликата между лъжата и истината, между лицемерието и истината, между популизма и истината. Всъщност знам, че има много такива хора", в заключение заяви той.


#Слави Трифонов - ИТН

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници