Христо Янев поема новака Крумовград?

Христо Янев поема новака Крумовград?
A A+ A++ A

Шефовете на Крумовград обмислят треньорска рокада, твърди "Тема Спорт".

Едва четири кръга след началото на шампионата столът на наставника на тима Неманя Миланович сериозно се клати и се очаква в следващите дни той да напусне поста си. Новакът в елита тръгна със сензационен успех при домакинството на Лудогорец (3:1), но след това бяха регистрирани три загуби от ЦСКА (0:1), Черно море (1:3) и Берое (0:2).

Особено е натежало последното поражение, при което Крумовград изглеждаше катастрофално в защита. Отбраната на новака допусна детински грешки, а на моменти липсваше всякаква идея и тактическа дисциплина, което позволи на домакините да отбележат два гола. В герой за старозагорци се превърна Вини Трибуле, който вкара първото попадение, а после след негов удар Алекс Колев си отбеляза автогол. Камерунецът с френско гражданство имаше още две чисти положения, а Франческо Селесте пропусна и дузпа, което спаси Крумовград от разгром.

Изключително слабата игра при гостуването в Стара Загора е вбесило клубните шефове и те вече са намерили заместник на Миланович. Става въпрос за носителя на купата на България с ЦСКА от 2016 година Христо Янев. Според добре информиран източник двете страни вече са провели предварителен разговор и са постигнали принципно съгласие. Янев за последно работи в Пирин, където успя да сътвори чудото и спаси благоевградчани от изпадане. В крайна сметка два дни преди да започне подготовка за новия сезон той бе уведомен от шефовете на орлетата, че няма да продължи да води отбора. При положение, че се съгласи да застане начело на Крумовград, Янев ще има възможността да работи с бившите си възпитаници в Пирин - Янко Георгиев, Вячеслав Велев, Реян Сенхаджи и Андрей Йорданов, които си тръгнаха от Благоевград, заради финансовата криза и некоректното отношение на ръководството към тях.

#Христо Янев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници