Мъжът, който острига Славка, се вдъхновил от насилника на Дебора

Мъжът, който острига Славка, се вдъхновил от насилника на Дебора

стоп кадър

A A+ A++ A

Първоначалният замисъл на насилника ѝ е бил да я обеси с колан, но Радослав се вдъхновил от репортаж за остриганата Дебора, който вървял по телевизията междувременно.

"Да те обеся или да те подстрижа?“ Този въпрос е бил зададен на 22-годишната Славка Андонова, която бе заключена, бита, остригана и унизена с вулгарни видеа от приятеля си.

Пред Мира Добрева и БНТ, пострадалото момиче разказа за ужаса, на който системно е била подлагана. През сълзи Славка сподели, че "яде бой" за незначителни неща, като това, че си е сложила червило.

За последния случай на насилие срещу нея, в който косата ѝ е била подстригана, Славка разказа, че първоначалният замисъл на насилника ѝ е бил да я обеси с колан. Междувременно обаче по телевизията се излъчвал репортаж за остриганата и нарязана с макетен нож Дебора от Стара Загора, и насилникът на Славка получил вдъхновение. Така вместо да я обеси, той я остригал.

Момичето не успя да сдържи сълзите си, когато сподели с Мира, че непрекъснато получава заплахи от приятеля си Радослав, както и от неговото семейство. Майката на насилника заплашила Славка, че "ще я вкара в гроба", ако синът ѝ влезе в затвора.

#Стара Загора

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници