Скандалният бивш МВР шеф Иван Демерджиев се шири в лукс апартамент, обсебил го е срещу смешни пари

Скандалният бивш МВР шеф Иван Демерджиев се шири в лукс апартамент, обсебил го е срещу смешни пари

Под тепето

A A+ A++ A

Бившият вътрешен министър в служебното правителство на Румен Радев - Иван Демерджиев е получил, със заповед на служебния министър Иван Шишков, луксозен държавен апартамент в центъра на София.

Жилището се намира в район "Средец“, бул. "Цар Освободител“ 21 и е цели 231.43 кв. метра, отделно разполага с мазе и таванско помещение.

Ексминистър Демерджиев се е настанил в този лукс в центъра на столицата срещу символичен месечен наем от 213.04 лева.

По договор Демерджиев е трябвало да напусне жилището, след като вече не е служебен министър на вътрешните работи. По-интересното е обаче, че по информация на колегите от агенция "Фокус", Демерджиев и към момента обитава луксозния държавен имот и продължава да живее в него срещу символичен наем.

Припомняме, че това е поредният скандал, който забърква Демерджиев. Преди време той скочи да бие журналист на откриването на стадион "Христо Ботев" в Пловдив и се държа досущ като мутра от 90-те. Той дори разпореди журналистът Стефан Марков да бъде задържан в 6-о РПУ под тепетата, да бъде заплашван и да бъде опитано да бъде сплашен. Не му се получи, нищо че прати лично доскорошния шеф на полицията в Пловдив Васил Костадинов да беснее срещу Марков и да го бута до стената, засипвайки го със страшни заплахи.

Демерджиев е на пангала и за баснословно ощетяване на държавната хазна.

#Иван Демерджиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници