ИТН към Кирил Петков: Вие сте в интимна връзка с Борисов и Пеевски

ИТН към Кирил Петков: Вие сте в интимна връзка с Борисов и Пеевски

фейсбук

A A+ A++ A

Според вашето определение на поправките в Наказателния кодекс, вие с Делян Пеевскии и с Бойко Борисов сте в интимна връзка, ако не го виждате.

Така депутатът от ИТН Тошко Йорданов се обърна към Кирил Петков в началото на извънредното заседание на парламента, посветено на законодателните реформи свързани с домашното насилие.

"Изключително грозно е как управляващата сглобка използва трагедията на едно момиче в Стара Загора, за да опита да си измие отвратителния си съюз. Предложенията, които ще приемем знаете, че няма да решат проблема. Каквото и да приемем - вдигането на наказанията не решава проблема", добави Йорданов.

„Липсват превенции и един куп неща. Да не говорим, че се вкарват неща, които са толкова оптикаеми, защото по вашето предложение за „интимна връзка“, вие с Пеевски и Борисов сте в интимна връзка по това определение. ГЕРБ пък използват трагедията да пробутат да се атакува ветото на президента и това е долно. Свиквате НС да си разчиствате сметките с президента, използвайки трагедията на едно момиче“, категоричен бе депутатът от ИТН.

#Кирил Петков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници