Култово ВИДЕО! Динко от Ямбол разобличи, нашамари и заплю мним инвалид, просещ в количка

Култово ВИДЕО! Динко от Ямбол разобличи, нашамари и заплю мним инвалид, просещ в количка

Стоп кадър

A A+ A++ A

Динко от Ямбол разобличи поредният просяк, правещ се на инвалид, за да накара хората да чувстват състрадание към него и да му дават пари. В района на магазин „ЛИДЛ“ в Равда, ямболският бизнесмен показа нагледно как мъж, просещ в инвалидна количка, демонстриращ, че няма два крака, всъщност ги крие в специален „джоб“ под горната част на седалката.

„Защо лъжеш, ве? Защо лъжеш хората?“, пита Динко от Ямбол в култовото видео, докато уж безкракият мъж става и започва да събира стотинките от земята. Ямболията му удря няколко шамара и обяснява на случайни минувачи, които питат защо го бие, че всъщност става въпрос за измамник.

По непотвърдена информация клошарят от видеото е същият този, който допреди дни беше „без ръка“ и бе заловен от бургазлията Красен Парушев да се прави на безрък – чрез специален колан, в който скрива ръката си така, че отвън да изглежда все едно я няма.

Флагман.бг припомня, че с решение, прието миналата година от Народното събрание, просията е легална редом с проституцията и няма законов начин тези измамници да бъдат наказани от полиция или каквито и да е органи на реда.

#Динко Вълев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници