Близък на охранителя Георги: Дебора има 3 любовника и е танцьорка, а по него няма капка кръв

Близък на охранителя Георги: Дебора има 3 любовника и е танцьорка, а по него няма капка кръв
A A+ A++ A

“Нищо не знам, само очевадното, че не е виновен. Аз не мога да разбера какви са тези полицаи, това е късаплък, толкова кръв, това са 400 шева, да няма една капка кръв по него. Едно ДНК да няма по него, каза ексклузивно за bTV Добри Добрев, близък на Георги, обвинен в обезобразяването на Дебора от Стара Загора.

“Всеки престъпник би си взел ножа да го хвърли. Има нещо гнило тук", добави Добрев.

"В панелка живеят. как никой не чу 400 шева как се правят", попита той.

“Има тол камери, може да го засекат, тук е и кметството. Момчето си е било тук. Те казват, че тя (Дебора - б.р.) в 23,00 ч. е извикала 112, а той тук е засечен на рожден ден. Има доста камери в селата, навсякъде може да се види това", добави той.

Близкият на Георги коментира и това дали обвиненията към него са правилни. “За мен не са правилни, има някаква друга намеса, защото не може да има тя трима любовници, а само единият от любовниците да е задържан. Никой не го защити това момче. Ако наистина го докажат това нещо (нападението - б.р.) и аз бих го съдил, ако го е направил. Но първо да го докажат", обясни той.

“За мен той (Георги - б.р.) е добро момче, не вярвам той да го е направил това нещо. Тренираха със сина ми. Аз как един месец ще стоя, ако моето дете ще е нарязано като салата да чакам някой от медиите да се появи и да ми каже "елате да дадете интервю"", попита Добрев.

“От медиите разбирам, че имат връзка", завърши той.

#Стара Загора #дебора михайлова #Георги Николаев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници