ВИДЕО Миска от Стара Загора: Дебора е просто поредната, от 10 г. банди под Аязмото стрижат, гаврят и мачкат жените

ВИДЕО Миска от Стара Загора: Дебора е просто поредната, от 10 г. банди под Аязмото стрижат, гаврят и мачкат жените
A A+ A++ A

Побоят, бръсненето на главата и рязането на тялото на 18-годишната девойка Дебора далеч не е изолиран случай. Няколко банди в Стара Загора близо 10 години се "подписвали" с такъв "автограф" под насилието, извършвано върху момичета от града. Тези шокиращи разкрития направи бившата Мис Заралийка Божидара Овчарова в емоционално видео в ТикТок.

Божидара Овчарова

Красавицата изригна с брутални разкрития, че насилваните млади жени са десетки, но едва след зверството на Георги Николаев Георгиев, задържан едва през уикенда за 72 часа, е започнало да се шуми за случващото се в града под липите.

Нещо повече, младата майка добавя, че началото е започнало с канали в "Телеграм" за разпространение на порно материали, предимно голи снимки на момичета, поддали се на онлайн шантаж, които след това мълниеносно са били препращани на озверелите татуирани мъжаги като Георгиев.

И е било публична тайна, че в клубове и дискотеки в града подобни на него са нахлували и директно са атакували момичетата.

"Извращението над 18-годишната Дебора не е единичен случай, а точно обратното - в последните години местни банди се гаврят с млади момичета", каза Божидара и поясни, че и друг път е правила видеа за нередностите, които се случват в града, но те са били докладвани и сваляни от мрежата.

"Това е първият случай, за който разбирате вие, но не е първият в историята на този комплексиран град. Сюжетната линия от 2015 г. насам е - голи снимки, остригване, побой, а след това и публично линчуване.

Знаете ли още колко момичета има? Защо трябваше да се стигне до тук, за да започне да се говори за това?

Не се учудих, когато чух цялата история - това е типично по старозагорски. Въпросното момче (Георги Николаев - б.р.) е един от най-големите колекционери на голи момичета в Стара Загора", казва още Божидара и пояснява, че кадрите, предимно голи снимки на момичетата, се разпространявали в канали в "Телеграм".

Блондинката обаче е критична и към младите момичета в града, които са издигнали в култ местните охранители.

"Кой ги създава всички тия изроди ли? Ами ние - жените, най-вече.

В Стара Загора постижението на живота ти е да си с охрана - недостижима си, ако гаджето ти е охрана. Те са най-високо в пирамидата, богомопазани.

Знаете ли колко остригани, пребити има, за които няма да разберете, защото не са толкова фрапантни, но са отвратителни. Това е гибелта на цяло едно поколение", изригна бившата миска.

#Стара Загора #банди #охранители

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници