ВИДЕО Таткото на момичето с 400 шева с първи покъртителни думи и разкрития за изверга Георги

ВИДЕО Таткото на момичето с 400 шева с първи покъртителни думи и разкрития за изверга Георги
A A+ A++ A

Раните по тялото ѝ лека-полека ще заздравеят. Раната, която е в нейното съзнание, обаче едва ли ще заздравее толкова бързо. Тя е силно момиче и с времето ще съумее да преодолее случилото се. Не иска да говори за преживяното, а и ние не искаме да я връщаме назад. Това каза първо по NOVA в ефира на „Здравей, България” бащата на момичето с 400 шева Красимир.

Дали разследващите са се отнесли с необходимото внимание към случая на жестокост, той коментира: „Това е една нишка, в която са навързани твърде много организации. В цялата работа има и хора, които предполагам са си свършили добре работата. Хората от Първо РУ веднага установиха предполагаемия извършител. След това му е била наложена мярката за неотклонение. Явно там обаче някъде се къса нишката”.

Стана ясно, че едва онзи ден разследващите са разбрали за заплахите от страна на задържания към момичето. Красимир не знаел за тях, като разбрал впоследствие. „Въпросния човек съм го виждал един-два пъти, дори не го познавам. Аз бях против това отношение на дъщеря ми с него. Разбрах за някаква ревност, но не чак до такава степен, която да доведе до такива последствия”, каза още бащата.

За случая родителят разбрал от дежурния полицай, който му обяснил, че става въпрос за сбиване. „Помислих, че са се събрали тийнейджъри и между тях е станал някакъв битов скандал. Когато пристигнах на място, нещата не бяха такива. Няма да коментирам вътре в жилището какво беше състоянието”, разказа той.

Красимир иска справедливо наказание. „Има органи, които да преценят какво обвинение да бъде повдигнато. Искаме справедливост. Окачествяването като „лека телесна повреда” е безумие и няма да оставим нещата така. Ще се борим за промяна, която трябва да направят законотворците, изпратени от нас”, подчерта той.

ГЛЕДАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ ОТ БАЩАТА ВЪВ ВИДЕОТО ТУК

#Стара Загора

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници