Евгени Минчев: Животът ни са пържоли от 600 лв.?

Евгени Минчев: Животът ни са пържоли от 600 лв.?

Личен архив

A A+ A++ A

Касови бележки и класови различия ни заливат тези дни в социалните мрежи. Пържоли, разярени потребители и още по-разярени браншовици са в „престрелка“ един другиму, а медиите подклаждат угодливо този кошмар. Няма красиви теми за отразяване, има само гащичките на Лили, ареста на Белослава, пържолите и какво още...

Ще кажете, че няма някое хубаво събитие да украси първите страници на медиите? Има. Ще кажете- ама стига снобизъм. Добре стига, ама не е ли снобизъм някъде да се хрущят пържоли на цената на стар Фиат? Не е ли снобизъм и двете страни да си размятат остатъците онлайн? Снобизъм е. А зрителите са тъжни хиени, чакащи дажбата си около екрана.

Живеем живот на пържоли, наденички, пържени тиквички и негативизъм. И гащичките на Лили. Нека ви е честито и това лято, в което няма нещо позитивно да ни обедини, да ни разцъфти, да ни смъкне от пилона на безредието и безвкусието. А, да бе, то само един пилон ни остана да му се радваме ама и там недоволни.

Мисля да предложа брак на Лили Иванова и малко да подхраним медиите с позитивни новини. Виждам заглавията - „Ватман се сгоди за Вечната и Святата. Мерят си гащичките по съседски“. „Лили завещава гащичките си на лорда. Тесни са му“ . „Родителите им не са поканени на сватбата“. „От Хеопсовата пирамида обсъждат общата им снимка там при откриването и“.

Хайде, хора, лека неделя и ако стане работата с Лили, пържолите са от нас.

Евгени Минчев, Фейсбук

#Евгени Минчев #пържоли

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Гледна точка
Последно от Гледна точка

Всички новини от Гледна точка »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници