След ареста: Тошо Куката притеснявал момчето, с което се гавриха

След ареста: Тошо Куката притеснявал момчето, с което се гавриха

Стоп кадри/YouTube

A A+ A++ A

тложиха делото срещу инфлуенсърите Чеченеца, Куката и Даниел Йорданов, по-известен като Емили Тротинетката, предаде БНР. Делото бе образувано след излъчването на скандален клип, на който се вижда как водят завързано на каишка момче със специални образователни потребности (Денислав) и му издават различни команди за изпълнение.

Новата дата е насрочена за средата на септември, тъй като двама от адвокатите не се явиха. Единият е в отпуск, а другият в болничен.

С минимално присъствие на протестиращи премина разпоредителното заседание. Те дойдоха, за да осъдят липсата на морални ценности в обществото и поискаха справедливо наказание.

"Искаме да покажем, че все пак нормалността в държавата започва да се възвръща. Искаме органите на реда да си свършат работата", каза Милен Стаматов.

Майката и бащата на Денислав – момчето със специални образователни потребности – преди началото на заседанието заявиха, че инфлуенсърите са притеснявали сина им, след като излязоха от ареста.

"По време на нощна смяна Тодор Чалъков - Куката е отишъл два пъти да го търси на работа. Дори е влязъл да го търси в тоалетната, защото си е мислел, че се крие там. Нагло и гнусно е. За да не му нанася психоатаки управителката е изпратила сина ни в стаята за отдих", заявиха Добромира и Димитър Димитрови.

Инфлуенсърите отново подчертаха, че момчето само е настоявало за заснемане на клипа и че в самото начало са били против реализацията му.



#Тошо Куката #Емили Тротинетката #гавра

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Правосъдие
Последно от Правосъдие

Всички новини от Правосъдие »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници