Болногледачка бие и псува жена с деменция във Видин ВИДЕО

Болногледачка бие и псува жена с деменция във Видин ВИДЕО
A A+ A++ A

Жена твърди, че болногледачка е упражнявала насилие над болната ѝ леля. Възрастната жена живее във Видин и страда от деменция. Само седмица, след като е наета, на записи от видеокамери се чуват крясъци и обиди и се вижда как 79-годишната жена е блъскана.

„Ти не можеш да си седнеш на з*дника, ама претендираш. Остави ме! Не искам да те чувам! Аз не искам да те гледам! Знаеш ли какво значи?”. С тези думи на висок тон болногледачката се обръща към лелята на Валентина Сучева. Попаднали на жената по обява, в която пишело, че тя има 15-годишен опит с гледане на болни хора в Италия.

Лиляна Иванова е болногледачката, обвинена във физическа и вербална агресия. По думите ѝ 2-3 дни след като започнала работа, нещата се усложнили. Тя твърди, че поискала на няколко дни да бъде сменяна от друга жена, защото не издържала на напрежението. „Съжалявам от сърце! Крещяла съм. На мен тембърът на приказка ми е малко по-силен”, каза в ефира на „Здравей, България” гледачката. Тя призна, че е бутнала възрастната жена, за която се грижела, но отрече да я е удряла.

Племенницата на пострадалата е подала сигнал в полицията.

Повече гледайте във видеото - ТУК

#болногледачи #побой #Видин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »