Скандалният Радостин Василев бръмчи с ново гадже - 25-годишна чудесница

Скандалният Радостин Василев бръмчи с ново гадже - 25-годишна чудесница
A A+ A++ A

Депутатът Радостин Василев си имал нова приятелка, която е много, ама много секси, твърдят светски издания. Красавицата работила на висок пост в Спортния тотализатор.

Новата тръпка на Руди се казва Мирела Желязкова, 25-годишна изкусителка от Велико Търново.

Търновският сайт boliarinews хвърля светлина върху житие-битието на мадамата, която никак не е случайна. Според официалната й биография, тя е завършила ПМГ “Васил Друмев”, бакалавър е от ВТУ “Св.Св. Кирил и Методий” – специалност “маркетинг”. Професия – управител в мебелна фирма, професионален опит – от 1 юни 2021 г., която е собственост на баща й Боян.

За парламентарните избори на 14 ноември 2021 г., Мирела Желязкова е поставена на 13-то място в листата на “Има такъв народ”, с водач проф. Андрей Чорбанов.

Преди 5 години тя се появява в офиса на новоучредената партия на Слави Трифонов, след като се е разочаровала от Веселин Марешки. Хубавелката била е много ентусиазирана да помага на структурата в старопрестолния град.

Веднага след като на 13 юни Руди и депутати от ПГ на ИТН обявиха отцепването си от четата на Слави, Мирела Желязкова подава заявление за напускане на партията. На 1 септември м.г. е уволнена от тотализатора.

#Радостин Василев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници