Страховитото синче на кметицата на Марикостиново го чакат супер неприятности - ето защо

Страховитото синче на кметицата на Марикостиново го чакат супер неприятности - ето защо
A A+ A++ A

Под ръководството на Районна прокуратура – Благоевград, Териториално отделение – Петрич, се води разследване за причиняване на телесна повреда, става ясно от съобщение на Апелативната прокуратура.

Припoмняме, че самозабравилото се кметско синче смля от бой съселянин.

С травми по главата и тялото пострадалият е настанен в болница в Сандански, а злосторникът Велко избяга и до вчера с еукриваше, след което се предаде, но в компанията на двама мастити адвокати.

Понастоящем е установено, че около 02,55 ч. на 09.07.2023 г. на ул. „Екзарх Йосиф“ в с. Марикостиново, община Петрич, бил нападнат Г.У. Вследствие на нанесения побой на мъжа била причинена средна телесна повреда, изразяваща се във фрактура на главата, както и наранявания в областта на лицето и тялото, се казва още в информацията.

В хода на разследването на деянието са били събрани доказателства за виновността на две лица - В.Т. от с. Марикостиново и И.Б. от с. Дрангово.

Двамата са задържани за срок до 24 часа по Закона за МВР.

Предстои Районна прокуратура – Благоевград да привлече извършителите на престъплението към наказателна отговорност за престъпление по чл. 129, ал. 2, вр. ал. 1, вр. чл. 20, ал. 2 от НК.

Лицето В.Т. ще бъде задържано за срок от 72 часа. Спрямо него ще бъде внесено искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“, т.к. деянието е извършено от него в изпитателния срок на условно осъждане по друго дело.

Действията по разследването продължават.

#Велко Тодоров #Марикостиново #село Марикостиново

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници