Кой Пригожин си избирате? Изтекоха СНИМКИ на дегизирания "готвач на Путин"

Кой Пригожин си избирате? Изтекоха СНИМКИ на дегизирания "готвач на Путин"

Стоп каъдър/Телеграм/Пресс-служба Пригожина

A A+ A++ A

Изтекли снимки показват разбунтувалия се шеф на Вагнер Евгений Пригожин в поредица от абсурдни дегизировки, пълни с перуки и фалшиви бради – като някои го оприличават на скандалния герой на Саша Барон Коен.

Изображенията бяха излъчени в сряда вечерта по контролираната от руската държавна телевизия „Россия-1“, след като първо бяха споделени от няколко анонимни канала в Telegram с известни връзки с Кремъл.

В едно от умопомрачителните селфита Пригожин носи перука с гъсти, странично прибрани бретони.

На друг той е облечен във военна униформа, допълнена с чифт тъмни нюанси и брада с цвят на сол и черен пипер до гърдите му.

Руският новинарски сайт УРА съобщи, че дегизировките, които се виждат в изтеклите селфита, показват Пригожин, облечен като офицер от Министерството на отбраната в Судан; дипломатически сътрудник от Абу Даби; старши лейтенант от Бенгази; полковник от Триполи; търговец от Сирия и полеви командир на име Мохамед.

Освобождаването на странните маскировки е част от очевидното усилие на режима на Владимир Путин да дискредитира Пригожин в резултат на неуспешния му въоръжен бунт.

Вече стана известно, че при обиските у бизнесмена са открити много перуки и няколко паспорта с различни имена, отбелязва тв Евроком.


#Евгений Пригожин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници