Внучката на актрисата Виолета Донева отива на съд за убийство

Внучката на актрисата Виолета Донева отива на съд за убийство

архив

A A+ A++ A

Внучката на актрисата Виолета Донева- Ивет Стайкова, отива на съд за убийството на баба си. Това съобщиха от градската прокуратура.

Убийството е извършено по особено мъчителен начин и с особена жестокост, пише в обвинителния акт.

Според обвинението до 18 октомври 2022 г. Стайкова живеела заедно с приятеля си. През този период употребявала марихуана и други наркотици и проявявала агресия както към приятеля си, така и към неговата майка. Заради това приятелят на Ивет провел разговор с нейната баба - актрисата Виолета Донева. Тя не одобрявала употребата на наркотици и поведението на своята внучка, а заради това Ивет таила чувство на омраза към баба си.

На следващата вечер двете били сами в жилището на Донева. Ивет, която имала намерението да убие баба си, която стояла изправена в едно от помещенията, взела кухненски нож с дължина на острието 12 см и нанесла с него общо 54 прободно-порезни рани в областта на главата и тялото на възрастната жена.

Шест от тях били фатални за жизненоважни органи.

През това време Донева била в съзнание и изпитвала болка и страдание при всеки удар. Нараняванията довели до остра кръвозагуба, в резултат на която настъпила смъртта.

След като убила баба си, Ивет напуснала жилището около в 5:14 ч. на следващия ден. Експертизи показват, че Стайкова разбирала свойството и значението на извършеното.

#Виолета Донева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници