Колко правила е нарушил хеликоптерът, прелетял опасно ниско над плаж „Градина”

Колко правила е нарушил хеликоптерът, прелетял опасно ниско над плаж „Градина”

стоп кадър/НОВА

A A+ A++ A

Проверяват хеликоптер, летял на опасно ниска височина над плаж „Градина”. Реакцията идва след сигнал на NOVA до транспортното министерство. Екипът ни разполага с кадри на зрител, на които се вижда как хеликоптерът прелита над един от най-оживените плажове около Созопол. От министерството са категорични, че пилотът е допуснал редица нарушения.

„Бяхме на плажа да гледаме изгрева на слънцето, близо до нас имаше парти и се появи един хеликоптер, който мина два пъти над водата, като единият път даже слезе с носа много близо до водата, сигурно на 2-3 метра и изведнъж ускори нагоре, мина над плажа много близко”, разказа Васил Марчев, очевидец на случилото се.

По думите му хеликоптерът е прелетял на около 10 метра над плажната ивица. А вчера по плажа все още е имало рекламни материали, разпръснати от организаторите на събитието.


"Особено, когато хеликоптерът се наклони много близко към водата изведнъж, всички очаквахме, че може и да падне във водата. Беше доста стресиращо", споделя още Марчев.

Той допълва, че вчера по плажа все още е имало рекламни материали: "Съвестни къмпингуващи събираха в чували боклуци, не само банкнотите, но и други, които бяха останали. Втъв водата никой не си е направил труда да ги събира тези неща", разказа още той.

#къмпинг

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници