Няма край! 28-годишна красавица - вицепрезидент на банка в Русия падна от 11-ия етаж

Няма край! 28-годишна красавица - вицепрезидент на банка в Русия падна от 11-ия етаж
A A+ A++ A

28-годишната Кристина Байкова, вицепрезидентка на руската банка "Локо-Банк", загинала миналия петък след мистериозно падане от прозореца на апартамента си, намиращ се на Ходинския булевард в Москва, предаде Ройтерс. Тя е паднала от 11-ия етаж.

Това е поредният случай на смърт на висш руски служител при странни обстоятелства. По време на инцидента Байкова е била с 34-годишен неин приятел, а по случая се води разследване. Преди да започне работа в "Локо-Банк" тя е работила в Московската кредитна банка и във ВТБ.

От началото на руската инвазия в Украйна през февруари 2022 г. досега множество високопоставени служители в Русия загинаха при необичайни обстоятелства.

На 1 септември 2022 г. Равил Маганов, председател на руския енергиен гигант "Лукойл", падна от прозореца на болница в Москва.

Миналия декември Григории Коченов, творчески директор на компания за информационни технологии, полетя от балкона на апартамента си, докато руските власти извършвали обиск на дома му.

Последният странен случай е от май 2023 г. Заместник-министърът на науката на Русия Пьотр Кучеренко, за когото се твърдеше, че е критик на "фашисткото" нахлуване в Украйна, почина внезапно, след като се разболя тежко по време на полет до Москва.

#падане #Русия #Кристина Байкова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници