Петков: Всяка седмица ще имаме среща с ГЕРБ

Петков: Всяка седмица ще имаме среща с ГЕРБ
A A+ A++ A

"Всяка седмица ще имаме среща във вторник, където лидерите на двете коалиции, плюс премиера и вицепремиера, ще присъстват на нея и ще обсъждаме въпросите на Народното събрание и други важни теми". Това заяви съпредседателят на ПП Кирил Петков след лидерската среща с ГЕРБ.

По думите му, ако има регулярна комуникация между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, шансът да излязат извън контрола на ситуацията е много по-малък.

"Надяваме се да съберем комуникацията, така че двете групи да се движат по-ясно, по-точно и с ясни решения, които са добри за България", допълни Петков.

Припомняме, че на нея двете формации трябва да уточнят как ще продължат да работят заедно. Кирил Петков обяви при какви условия ПП-ДБ ще поиска оставката на правителството. Поканата дойде от "Продължаваме Промяната", след появилото се напрежение, заради кадрови назначения и рокади по министерства, ръководствата на регулаторите и шефове на служби. Втората политическа сила призова за подписване управленска декларация със 7 точки, и предупредиха, че при нарушение, ще поискат оставката на правителството. От ГЕРБ от своя страна настояха за коалиционно споразумение.

#Кирил Петков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници