Новолуние в Близнаци на 18 юни: Какво ни носи?

Новолуние в Близнаци на 18 юни: Какво ни носи?

Pixabay

A A+ A++ A

В ранната неделна утрин на 18 юни, Луната става невидима: в 07:37ч Луната достига фазата, в която започва нов цикъл, така нареченото новолуние. Тъй като това се случва в общителния, любознателен, променлив знак Близнаци, носи особено оживено настроение.

Това Новолуние ще даде повече пространство и светлина на всички знаци на Зодиака. Новолунието в Близнаци ще ни зареди с нови идеи, нови мисли и нови подходи към ситуациите, в които се намираме. По време на тази лунна фаза всичко отново придобива аспекта на прераждане, на желание за обновяване. Тъй като Луната в тази фаза е тъмна и не се вижда, частта, която остава в сянка (включително и у нас), иска да излезе и да преживее нови ситуации в различна светлина.

Време наистина да преоткриете кои сте и какво искате. Моментът, в който ще осъзнаете, че и другите съществуват и че за да постигнете резултати, ще трябва да дадете пространство на хората около вас.

Опитайте се да не избягвате нови запознанства в дните на Луната в Близнаци, но и да не възлагате твърде големи очаквания на тях. По правило такива нови запознанства, които, както смятате, могат коренно да променят живота ви, са разочароващи.

Не е нужно да разкривате напълно душата си пред другите, защото сте обзети от мечти и желания. В дните на Луната в Близнаци изразът "език мой, враг мой" е по-важен от всеки друг път. Не забравяйте, че в тези дни сме много податливи на предложения и следователно някои тайни могат да бъдат използвани от опонентите ви (и дори приятелите ви) срещу вас.

Ставаме склонни да губим време за всякакви дреболии и безсмислено суетене в дните на Близнаци. Има голям риск да съжалявате по-късно поради собствената си неорганизираност, импулсивност и неспособност да оцените критично ситуацията и шансовете за успех.

Сферите на парите може да изглеждат малко тъмни или замъглени в същото това време. Уверете се, че разбирате напълно и се доверявате на всяка финансова възможност или сделка, в която участвате. Трябва да внимавате с решенията, които вземате, тъй като те могат да повлияят на бъдещето ви.

Подходящ кристал Цитрин. Цитринът допринася за освобождаване на творческата енергия, подобрява концентрацията, възприемчивостта, интелигентността, засилва паметта. Дава яснота на мисленето през периода на Близнаците и оказва успокояващо въздействие да можете да видите ясно случващото се. С Цитрина ще влезете във фазата на новолунието с радост и оптимизъм.

Новолунията привличат нещата към нас, поради което е мощно време за проявяване, визуализиране, писане и определяне на намерения и желания за следващия месец. Както казва Опра: „В живота получаваш само това, което се осмеляваш да поискаш“.

Знаците, които ще се възползват най-много от това новолуние са въздушните – Близнаци, Везни и Водолей, също и огнените знаци – Овен, Лъв и Стрелец. Девите и Рибите трябва да бъдат по-внимателни, а Раците и Козирозите ще трябва да овладеят нервите си и да запазят спокойствие, за да избегнат остри конфликти.

Ивелина Пенчева, ASTROLOGIA*Lin

#новолуние

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници