ФОТОФАКТИ Бургаски батка-комплексар праща страшни съобщения на младо момиче, напук на съда

ФОТОФАКТИ Бургаски батка-комплексар праща страшни съобщения на младо момиче, напук на съда
A A+ A++ A

„В Бургас ме вълнуват само некролозите ви“, „Може случайно да те блъсне някоя кола“, „Цял живот ще си в инвалидна количка“, „Една жигулка за 500 лева и ще минат през теб“. Това са част от заплашителните съобщения, които получава всеки ден млада бургазлийка, жертва на невиждан психотерор.

Подателят е Алекс Ж. – мъж от известна фамилия в морския град, който от години живее в австрийската столица Виена.

Той е превърнал в ад живота на момиче, с което случайно се запознава. Потърпевшата е подала няколко жалби до прокуратурата, но Алекс, който вече е привлечен като обвиняем, не спира психоатаката си. Дори загрубява още повече.

Той изпраща и впоследствие трие съобщенията си, които вече минават във фаза заплахи за живота и здравето на момичето.

„Чудя се дали да не изчезнеш безследно“, е едно от последните послания на Алекс към девойката, с което дава да се разбере, че нещо може да й се случи. Той точно описва и кое е новото й работно място.

След първата публикация по темата с редакцията на колегите от "Флагман.бг" се свърза близък на друго семейство от Бургас, за да разкаже, че преди няколко години и те са се сблъскали с маниакалното поведение на този човек.

Адвокат Димитър Вълчев, който представлява момичето, жертва на бруталната атака е установил, че Алекс е с криминални регистрации за хулиганство, кражби, унищожаване и повреждане на частна собственост и закани.

"На 26 май т.г. Районен съд-Бургас взе мерки за защита на пострадалата, като наложи изрична забрана на обвиняемия да влиза в каквато и да е комуникация с нея, включително по електронен път. Независимо от това, че Журков е запознат с акта на съда, той е станал още по-активен, като вече са налице и преки заплахи за живота й. Освен това той периодично изпраща писмени и гласови съобщения и до майка й. Очевидно е, че обвиняемият по никакъв начин не зачита правораздавателната ни система, като поддържа един и същ модел на поведение при всичките си жертви - обсебване, преследване, посегателство върху имущество, закани и заплахи. Освен срещу пострадалите и техните близки, обвиняемият проектира агресията си и срещу техните процесуални представители. Аз също получих обаждане от Журков с подмятания какъв модел автомобил управлявам, какъв е регистрационният му номер и кои са близките ми приятели", каза адвокат Димитър Вълчев пред Флагман.бг.

Флагман.бг разказа подробно историята на Алекс и бургазлийката, която започва в началото на тази година. Въпреки щедрите бакшиши, които той оставя на момичето, тя не отвръща на чувствата му, което явно не му допада и той преминава в крайно агресивна фаза. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

#Бургас #терор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници