Първата дама на Франция остава без работа

Първата дама на Франция остава без работа
Издателят на списание „Пари мач" нямало да поднови договора на половинката на френския президент Франсоа Оланд, защото първата дама създавала само проблеми. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Първата дама на Франция Валери Трирвильор остана без работа, след като собственикът на списание „Пари мач" Арно Лагардер отказа да поднови трудовия й договор с изданието.

Според издателя половинката на френския президент Франсоа Оланд създавала само проблеми.

По думите на Лагардер Валери Трирвильор била като „граната с изваден предпазител", готова всеки момент да избухне, предава бТВ.

Твърденията на богатия собственик на списание „Пари мач" видяха бял свят, благодарение на публикуваната негова биографична книга, написана от журналистката Жаклин Реми.

„Мнозина си мислеха, че след като Валери работи при нас, ние ще имаме благословията на френския президент. Но досега тя ни създаде само проблеми. Тя е като граната с изваден предпазител!" заявява Арно Лагардер в книгата си.

Издателят нямал намерение да поднови в края на годината трудовия й договор, за да избегне изданието какъвто и да било конфликт на интереси.

„Пари мач" е светско списание и животът на президента е чест обект на репортажите на седмичника.

Преди месеци Валери Трирвильор атакува изданието, в което работи, защото публикувало на първа страница нейна снимка, без да я информира.

„Можеха поне да ме уведомят предварително, особено когато става дума за собствения ти работодател," коментира ядосано първата дама тогава.

#Валери Трирвильор #Франсоа Оланд #Президент на Франция #Първа дама #биографична книга

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Акценти

Инбет Казино