НА ЖИВО Радостин Василев вади записите с ПП и ДБ, които искат да "изперат" Бойко

НА ЖИВО Радостин Василев вади записите с ПП и ДБ, които искат да "изперат" Бойко
A A+ A++ A

На пресконференцията заедно с Василев присъстват проф. Николай Радулов, Кирил Веселинов, Светлин Стоянов, Венцислав Петков и Деян Петков, които са част на управителния съвет на гражданското движение "Силна България".

“На 13 юни м.г. напуснахме ИТН, защото мафията проби в партията. Една година по-късно се оказа, че това, което казваме, е факт и ИТН са едни 11 души, които безропотно подкрепят ГЕРБ. За съжаление, една година по-късно аз и част от колегите ми сме изправени в подобна ситуация, в която е напът да се сформира коалиция между ПП-ДБ и ГЕРБ. Аз не мога да подкрепя такава коалиция, ще гласувам против и ще напусна парламентарната група на ПП”, обяви Радостин Василев. Абсолютна заблуда е твърдението, че ще правят конституционна реформа с ГЕРБ, каза той.

Снощи съпредседателят на "Продължаваме промяната" (ПП) Кирил Петков предупреди, че днес депутатът от неговата група Радостин Василев ще покаже пред медиите 4-минутен монтаж на 10-часови записи, които е правил на групата на ПП и "Демократична България" в офисите на формациите и в парламента.

Фейсбук предаването НА ЖИВО е на offnews

#Радостин Василев #записи

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници