Повишете устойчивостта на организма си!
През есенно-зимния период трябва да се погрижите за здравето си и най-важното – да засилите устойчивостта на организма си. Подходящо е да обърнете внимание най-напред на храненето.
За повишаване на имунитета специалистите препоръчват да застъпите в диетата си редовно кисело мляко, плодове и зеленчуци (богати на каротин и витамин С), чесън, лук и риба.
Повечето хора се обръщат към лекар в търсенето на хранителни добавки за повишаване на имунитета, а често пропускат или омаловажават значението на храненето. Витамините и минералите, които са ви необходими, за да засилите устойчивостта на организма, се усвояват най-добре от организма, когато идват от храната. Силата на добрата храна е по-важна от всяка друга в битката с простуднитезаболявания.
Коментирай
Най-четено от
Здраве
Последно от
Здраве