Напълно заслужено: Манол Пейков бе избран за "Мъж на годината"

Напълно заслужено: Манол Пейков бе избран за "Мъж на годината"
A A+ A++ A

За "Мъж на годината" бе избран Манол Пейков. На церемония снощи пловдивчанинът получи своя приз. Той е син на известната издателка Божана Апостолова, също издател, депутат от ПП-ДБ, но най-вече прикова погледите към себе си с неспирната си доброволческа дейност и огромни по мащаб умения да събира пари за различни каузи - от такива за подпомагане на Украйна, през помощи за пострадалите след земетресенията в Турция и Сирия, до закупуването на родната къща на Димитър Талев в Прилеп, Сев. Македония и много други благородни инициативи.

Счита се, че именно Манол Пейков е фаворит за следващ кмет под тепетата и ще се впусне в местните избори с тази цел, напускайки настоящия Парламент, където също блесна като сложи на мястото му Костадин Костадинов и сега за лидера на Възраждане се носят безспирни мемета из социалните мрежи.

ЕТО КАК ПЕЙКОВ КОМЕНТИРА УДОСТОЯВАНЕТО МУ С НАГРАДАТА "МЪЖ НА ГОДИНАТА":

Благодаря на Дарик радио за номинацията, на слушателите им за страхотната подкрепа, на Георги Лозанов за проникновеното представяне, на Dragomir Simeonov за въпросите и на Hristo Hristov за сабята.

Благодаря на родителите ми за примера, който са ми давали през целия ми живот и на семейството ми, задето ме харесват и обичат такъв, какъвто съм.

Но най-вече благодаря на десетките хиляди хора, които ми повярваха и ми повериха парите си, времето си, ентусиазма си, стремежа си да покажем един на друг – а следователно и на света – по-доброто, по-чистото си лице.

Тази награда е за всички тях.

#Манол Пейков #Мъж на годината

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници