Гласуват още в понеделник кабинета "Габриел"?

Гласуват още в понеделник кабинета "Габриел"?

БГНЕС

A A+ A++ A

Депутати от ПП-ДБ биват привиквани спешно и задължително да са в парламента през следващата седмица и по-точно в началото ѝ - понеделник. Това стана ясно от публикация на народния представител Манол Пейков във Фейсбук, който в момента се намира в Япония, предаде "Фокус".

В първоначалния си пост Пейков беше написал, че "жив или мъртъв трябва да е след 48 часа на линия на "Дондуков" в София". По-късно той редактира текста си и написа, че през "следващата седмица трябва да е жив или мъртъв на "Дондуков".

Чрез тази публикация абсолютно можем да подложим на съмнение, че още в понеделник може да бъде свикано извънредно заседание на Народното събрание, в което да се гласува кабинетът "Габриел".

Припомняме, че снощи в предаването "Панорама" по БНТ Мария Габриел потвърди, че преговорите между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ продължават, но отказа да влезе в детайли, докато разговорите окончателно не приключат. Обясни, че с връщането на изпълнения мандат на президента е дала шанс преговорите да продължат до последния момент.

"Фокус" публикува част от поста във Фейсбук на Манол Пейков без редакторска намеса:

"Мда-аам, и тогава настъпва моментът, в който получаваш онова заветно обаждане, че през следващата седмица трябва да си на линия на Дондуков 2 в София, България, жив или мъртъв – и ти вдигаш телефона и без да се поколебаеш дори и за миг сменяш датите на всичките си полети за връщане, събираш си багажа, благодариш на домакините, прегръщаш хористките, целуваш диригентките и тръгваш назад.

Сигурен съм, че каквото има да става, ще стане и без мен – но не е в това работата. Когато се занимаваш с държавни дела, хората, с които работиш, трябва да знаят, че могат да разчитат на теб, точка".

#Манол Пейков #кабинетът "Габриел"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници