Елитната езикова гимназия "Иван Вазов" в Пловдив внезапно загуби един от най-уважаваните учители - Цветан Савов

Елитната езикова гимназия "Иван Вазов" в Пловдив внезапно загуби един от най-уважаваните учители - Цветан Савов
A A+ A++ A

Голямото семейство на ЕГ „Иван Вазов“ внезапно загуби един от най-обичаните и уважавани преподаватели – Цветан Савов, дългогодишен учител по физическо възпитание и спорт в училището, Той почина вчера сутринта на 57 години.

„Днес (бел.ред. - вчера) коридорите на училището са странно тихи и тъжни, а пред източния вход, където обикновено можеше да бъде открит Цецо, заобиколен от учениците, е пусто. В учителската стая липсва смехът, който той умееше да предизвиква у колегите си с шегите и закачките си. Разплаканите очи на учители и ученици днес говорят повече от думите, които с мъка си казват. Скръбта на всички е дълбока и искрена, защото Цецо беше обичан от всички!“, пише „Уча в Пловдив“.

Цялата духовна общност на ЕГ „Иван Вазов“ скърби! Но вярва, че когато времето излекува болката от загубата, след него ще остане още по-ярка следата от добротата, с която той живя!

Траурното поклонение ще се проведе на 11. 05. 2023 г. от 11:00 часа на гробищен парк “Рогош” Призивът на екипа на гимназията е: “Нека изпратим така Цецо, както самият той живя: с любов!”

#учител

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Образование
Последно от Образование

Всички новини от Образование »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници