Стоян Михалев: Борисов превръща всички ни в заложници на своето его

Стоян Михалев:  Борисов превръща всички ни в заложници на своето его

Стоп кадър/NovaNews

A A+ A++ A

Бойко Борисов превръща всички ни в заложници на своето его. Целта му е очевидна - да се ходи на избори. През цялото време той е искал това и просто е играл театър за пред българските граждани, за да ги заблуждава, че ще се опитат да направят нещо. Това коментира депутатът от ПП-ДБ Стоян Михалев в „Денят на живо” по NOVA NEWS.

„Това, което той се опитва да представи като своя действителност, целта му е да ни прати всички на избори, но да каже, че не той е виновен. Не мисля обаче, че вече може да излъже някого с това, ако го направи”, допълни народният представител.

Михалев беше категоричен, че целта на ПП-ДБ е да има правителство в 49-ото Народно събрание. „Предлагаме всякакви решения. За всичко, което ГЕРБ запушва, ние търсим решение. Те бяха блокирали възможността да има председател на парламента. Ако ние не бяхме предложили ротацията, това нямаше как да се случи. Първо - бяха против, после премислиха и се съгласиха”, уточни той.

Депутатът смята, че разговорът между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ може да продължи на тема програма. На въпрос дали от коалицията му са готови за избори, той каза: „Не знам дали изборите правят впечатление на някого. Мисля, че това е все по-лошо за модела на политическо управление. Знаете опитите да се промени моделът на управление. Желанието е парламентът да бъде делегитимиран. Всякакви други зловещи проекти за президентски републики и хибридни форми чукат на вратата”.

Той е на мнение, че имаме „завладяна прокуратура”. „Как може да си позволи зам.-главният прокурор да лъже цялата общественост, че вътре в автомобила е било семейството на Гешев. Това, ако не е постановка, не знам какво е”, посочи Михалев.


#Стоян Михалев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници