Убитият брутално с прът македонец Игор в Съни бийч си поискал от малолетния Михаил, който побеснял

Убитият брутално с прът македонец Игор в Съни бийч си поискал от малолетния Михаил, който побеснял
A A+ A++ A

Изплуваха брутални подробности около убийството в Слънчев бряг. Екзекутираният е 50-годишният северномакедонец Игор Николовски, категорични са източници на бургаският сайт Флагман.бг.

Жестокото престъпление е извършено вчера от 14-годишния Михаил Х. Той нападнал жертвата си с дървен кол по главата. След смъртоносните удари пренесъл тялото в гориста местност в района на ресторант „Бъчвата“ и го е скрил с дъски. Полицейските служители обаче много бързо открили както трупа, така и извършителя.

По информация на запознати до убийството се е стигнало, след като възрастният мъж намекнал за интимни отношения с малолетния Михаил. Двамата са се засекли в Слънчев бряг, след което македонецът предложил на 14-годишното момче да го почерпи. По време на срещата 50-годишният мъж е предложил да отидат на по-усамотено място, където да правят секс. Малкият побеснял, взел дървен кол и започнал да го налага по главата. Няколко удара били достатъчни, за да издъхне.

От полицията обаче все още не потвърждават тази версия. Те работят по всички версии, включително и грабеж. Тепърва ще се установява какви са били мотивите на Михаил, за да извърши тежкото престъпление. Той бил доста проблемен, хората от обкръжението му също имали криминални регистрации.

Ако бъде признато за виновно, 14-годишното момче ще лежи в затвора до 5 години, тъй като се касае за малолетно лице.

Колегите от флагман.бг съобщиха още, че Игор живеел в Слънчев бряг от години, има регистрация за временно пребиваване у нас. За последно е влязъл в страната ни на 24.01.т.г. през ГКПП – Гюешево.

Има данни за педофилство, но е в процес на изясняване. Макето е имал подобни наклонности, разкриха още наши източници.

#Слънчев бряг #убийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници